Haagsche IJsclub "Houtrust" 
Kunstschaatsschool in Den Haag 

erkend door Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB)

Welkom bij de Haagsche Ice Club "Houtrust" 

Op onze website kunt u waardevolle informatie vinden, afgestemd op zowel potentiële leden als gepassioneerde liefhebbers. Voor onze huidige leden bieden we essentiële details zoals trainingsschema's, huisregels en meer.

 

Over HIJH

 

De Haagsche Internationale Kunstschaatsclub (HIJH) heeft sinds haar oprichting in 1937 een speciaal plekje in de harten van Nederlandse kunstschaatsliefhebbers ingenomen. Deze club, opgericht met een passie voor de kunst van het kunstschaatsen, heeft niet alleen haar erfenis behouden, maar heeft ook consequent al bijna een eeuw de nummer één als kunstschaatsclub van Nederland.

Wat echt speciaal is aan HIJH is de indrukwekkende geschiedenis, waaronder een aantal uitmuntende kunstschaatsers die de club trots maken. Twee opvallende oud-leden zijn Sjoukje Dijkstra (Olympisch kampioen, 1964) en Joan Haanappel (bronze medaille Europees Kampioenschap, 1960), die beiden grote successen behaalden in internationale competities.Wat bieden wij?

 
Ervaar de spanning van kunstschaatsen, of u nu een beginnende amateur of een ambitieuze professional bent! Neem deel aan onze kunstschaats lessen in Den Haag, Zoetermeer en nabijgelegen gebieden en ontdek hoe leuk het is om op ijs te glijden en zelfs deel te nemen aan wedstrijden. 
Naast ons schaatsprogramma bieden wij ook balletlessen, yogalessen, speciale "off-ice" programma's, krachttraining en fitness training aan. Of als u gewoon een geweldige tijd wilt hebben, dan is dat ook een optie!
Voor jong en oud!

Vanaf 3 jaar en ouder (ook volwassenen) kunt u lessen volgen bij HIJH.

Schrijf je nu in voor een gratis proefles!


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram